Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Çiloğlu; “Bu Süreç Bizi Sıkıntıya Sokar”
Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Ünye Ziraat Odası Başkanlık seçimleri için kamuoyunda ismi geçen İşadamı Yılmaz Çiloğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Çiloğlu; “Bu Süreç Bizi Sıkıntıya Sokar”

Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Ünye Ziraat Odası Başkanlık seçimleri için  kamuoyunda ismi geçen İşadamı Yılmaz Çiloğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

 

ZİRAAT ODASI ADAYLIĞI İÇİN NET KONUŞTU

Ünye Ziraat Odası başkanlık seçimleri için ismi gündeme gelen işadamı Yılmaz Çiloğlu, “İkinci bir liste ile yarışmak telafisi zor bir kırılganlığa sebebiyet verir.” şeklinde konuşarak iddialara cevap verdi.

Çiloğlu yaptığı açıklamasında, “Şubat ayında İlçemizde yapılacak olan Ziraat Odası seçimleri ile alakalı şahsım için başkan adayı olmamla alakalı bir kamuoyu oluştuğunu gördüm. Beni başkan adayı olarak görmek isteyen üreticilerimize öncelikle teşekkür etmek istiyorum.

Ünye Ziraat Odası başkanlığı ile ilgili üreticilerimiz başta olmak üzere adaylığımla ilgili çeşitli platformlarda ismimin gündeme gelmesi beni onurlandırıyor. Ancak aldığımız aile terbiyesi ve siyaset anlayışımız gereği bir yerlere aday olunmadan önce çevremizle istişare ederek bu adaylığın kazanımları ve kaybedilecekler noktasında fikir alış -verişinde bulunuruz.

Bugün gündeme gelen Ünye Ziraat Odası başkanlığı ile alakalı seçimi kaybetmekten ziyade, kazandıktan sonraki sürecin bizi sıkıntıya sokacağı kanısına vardık. Çünkü seçim kazanılır- kaybedilir.  Ancak, seçimle kaybedilen insanları kazanmak çok zor… Bugün belki Ünye Ziraat Odası mevcut yönetimden daha iyi bir yönetimi hak ediyor olabilir; Bu tartışılır, ancak insanların kendi menfaatleri için çevresindekileri kaybetmemeleri gerektiğini düşünmekteyim.” dedi.

Çiloğlu ayrıca; “Adaylık noktasında bazı üreticilerimizin başkanlık talepleri ile alakalı düşüncelerini mensubu bulunduğum Adalet ve Kalkınma Partisinin yönetim kurulu başta olmak üzere siyasilerimizin seçimler sonrasının şahsıma kazanımlarını ve kaybedeceklerimi paylaştım. Almış olduğum karar bireysel aldığım bir karar değil bütün siyasi ve sosyal çevremizle fikir alış verişlerinin ardından ortaya çıkan bir karardır. Bugün benim başkan adayı olmamı isteyen üreticilerimizin endişelerini bilmekteyiz. Biz dün nasılsa bugünde üreticilerimizin yanındayız” dedi.




Bu haber 2247 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI